Kontakt

Om os

Kiropraxis blev etableret i år 2000 af kiropraktor og kinesiolog Uffe Andersen

Ideen med klinikken har altid været og er fortsat, at Kiropraxis skal være en klinik med et bredt udvalg af relevante behandlingstilbud i et tværfagligt regi, hvor engagerede, veluddannede og dygtige behandlere i fælleskab arbejder for at kunne fremme kroppens naturlige funktionalitet, uden brug af traditionel og symptombehandlende medicin, for at kunne hjælpe vores kunder med at nå deres individuelle mål.


I Kiropraxis er vores ambitiøse vision at kunne tilbyde:

Diversitet (med de forskellige behandlingsformer, som er repræsenterede i Kiropraxis, kan vi ikke alene supplere hinanden i et koordineret behandlingsforløb, men også varetage forskellige behandlingsmæssige behov)

Helhedssyn på mennesket (forståelsen af at en krop er en organisme, hvor alle komponenter (mentalt, strukturelt og biokemisk) har betydning og indflydelse på hinanden og undgå ’tunnel-synet symptombehandling’, hvor der fokuseres på lokal smerte/dysfunktion, snarere end den overordnede funktion og årsagssammenhæng).

Forståelse af individets forskelligartede behov og formåen (der findes ikke to ens mennesker, det gælder også, når vi taler patienter i Kiropraxis. Årsagen til problemet i sin sande kompleksitet, løsningen, fysisk-, logistisk- og økonomisk formåen osv. Vi er alle forskellige. Den forskellighed ønsker vi at imødekomme).

At møde vores patienter der hvor han/hun er (vores opgave er først og fremmest at forstå patientens mål, dernæst at forklare, hvad vi mener er diagnosen, årsagssammenhængen og tilbyde den bedste løsningsmodel. Dernæst er det patientens kvalificerede valg, hvad han/hun er parat til og i stand til, at gøre ved det, og så samarbejder vi om at nå målet med de forudsætninger).

At have indgående kendskab til hinandens kompetencer som behandlere og være klædt på til at guide og coache klinikkens patienter igennem et successfuldt behandlingsforløb (’tværfaglige’ klinikker dukker op flere og flere steder. Det er tidens trend. Alt for ofte er der desvære tale om ’høfligt samvær’ i klinikfællesskab, uden mulighed for og erfaring i decideret samarbejde, med et fælles mål for patienten. Vi vægter, i Kiropraxis, forståelsen af hinandens kompetencer rigtigt højt, således at vi kan sikre, at I får den rette behandling og et fyldestgørende behandlings forløb, hvor vi som team, samarbejder omkring et fælles mål).

Tilbyde ’health-care’ udover ’disease-care’. Terminologien ’health-care’ kontra ’disease-care’ udspringer fra forståelsen af, at en organisme ikke nødvendigvis er ’rask’, blot fordi den ikke er ’syg’. Sygdom er ofte sidste fase af en proces, hvor der igennem længere tid har været dysfunktionalitet. Der er altså en gråzone mellem ’rask’ og ’syg’, hvor der egentlig er nogle tegn på at tingene ikke er som er skal være, men man kan være tilbøjeligt til at konkludere, at det ikke er behandlingskrævende.

I strukturel sammenhæng kunne det være generende stivhed i lænderyggen og ømhed om morgenen i en længere periode (dysfunktionalitet) som udvikler sig til et akut lændehold og måske diskusprolaps (sygdom). I Kiropraxis ønsker vi at kunne tilbyde mere end behandling af det akutte lændehold (disease-care).

Vi vil også kunne varetage den opfølgende rehabiliterende proces, hvor fremtidige lændehold og udviklingen af mere alvorlige problematikker forebygges (health-care) ved relevant og intelligent funktionel træning. ’Disease-care’ er altså behandlingen når det ’er gået galt’, ’health-care’ er den terapi som er relevant inden det er ’gået galt’, men hvor organismen ikke fungerer korrekt.


På hjemmesiden har du bl.a. mulighed for at læse nærmere om, hvilke særlige karakteristika, hver enkelt behandler har, samt baggrunden for de mest almindelige lidelser som vi behandler.

Skulle du ønske yderligere information er du velkommen til at rette henvendelse på info@kiropraxis.dk eller den mailadresse som er skrevet ved hver enkelt behandler, så skal vi forsøge at besvare dine spørgsmål hurtigst og bedst muligt. Du er også velkommen til at rette henvendelse med henblik på tidsbestilling på 40 70 40 70.

Vi håber at du finder siden nyttig og interessant. God læsning…

Kontakt

Kiropraxis.dk
Lyngbyvej 43
2100 København Ø
T: 40 70 40 70

M: info@kiropraxis.dk

Telefontid for tidsbestilling fra 8:00-18 alle hverdage, og lørdag 9-13

Afbud skal meldes senest dagen før inden kl. 15.

Find os

Følg os

Nyhedsbrev

Kiropraxis sender løbende nyhedsbreve - tilmeld dig her: