December-tilbud på TRX træning!

Hvad er god træning? Først og fremmest: Det er helt og aldeles individuelt afhængig af dit mål. Bordtennis-træning vil ikke være førstevalg, hvis du gerne vil være god til havsvømning.

Men er du nuværende eller tidligere patient med gener i bevægeapparatet – eller vil du gerne forebygge at blive det, så er der nogle væsentlige elementer i træning som jeg, efter 24 år med behandling af mennesker med problemer i bevægeapparatet, vurderer er helt essentielle – og bør være grundelementer i god træning:

• fleksibilitet
• balance
• stabilitet
• koordination
• styrke

TRX suspension er et træningssystem, som inkluderer alle disse grundelementer.

Fokus på kvalitet

Derudover bør der være fokus på kvaliteten af den øvelse man udfører. Kvalitet bør gå frem for kvantitet. Hvor korrekt du udfører øvelsen er langt vigtigere end hvor mange repetitioner eller hvor meget vægt. Derfor er god instruktion af en kompetent ekspert som både guider og observerer, en helt grundlæggende nødvendighed.

I Kiropraxis ved vi dette, og derfor er vi glade for nu at kunne tilbyde træning ved fysioterapeut Troels Seeberg. Han har mange års erfaring i fitnessbranchen som personlig træner, blandt andet uddannet som TRX instruktør. Han er Z-Health instruktør og har taget forskellige kurser i optimering af Core-stabilitet og funktionel træning.

Holdtræning i Kiropraxis

Holdtræning i Kiropraxis betyder små hold, med opmærksomhed på den enkelte. Det betyder også fokuseret og målrettet træning til restitution, skadesforebyggelse og velvære. TRX, kettlebells, z-health, vejrtrækning og optimal træningsinstruktion.

TRX træning kan gradueres, så stort set alle kan være med – uanset niveau. Hvis du er i tvivl, så fortæl det, når du kontakter klinikken.

Troels tilbyder sine hold to gange ugentligt af 1 times varighed. Tirsdage fra kl. 14.00-15.00 og torsdage fra 16.30-17.30.

Gratis i december!

I december måned kan du komme til træning to gange helt gratis. Resten af december og i januar kan du træne til halv pris (forudsat du har været til træning i december). Det er ikke nødvendigt at komme hver gang, og du kan droppe ind, når det passer i din kalender.

Du kan bruge træningen som inspiration og optimering af træningen i dit fitnesscenter. Du kan simpelthen benytte dette næsten individualiserede træningstilbud, som din træningsindsats.

For deltagelse skal du kontakte Kiropraxis på 40 70 40 70 for bookning. Skynd dig, der er maksimalt 6 deltagere på hvert hold.