Kiropraxis Running Lab

‘Kiropraxis Running Lab’ er en nyåbnet afdeling under Kiropraxis med fokus på bl.a. forebyggelsen af løbeskader, løbeteknik, rehabilitering samt præstationsforbedring. 

Velvære

I Kiropraxis mener vi at alle er berettiget til at have de nødvendige redskaber og den nødvendige viden til har ret til at leve en sund og, såvidt det er muligt, smertefri tilværelse. Løb og bevægelse går hånd i hånd med denne filosofi, hvori velvære og afbalanceret fysisk aktivitet er nøglesten. 

Skadesfri og optimal præstation

Vores mål I Running Lab er at få mennesker til at bevæge sig på en ”naturlig” og ”rigtig” måde; – uanset hvad dette viser sig at måtte være for dig. Med bedre teknik følger bedre præstationer. Ved at identificere hvilken løbestil der passer til individet, øger vi sandsynligheden for at have en fysisk aktiv hverdag uden skader og smerter. 

Baseret på evidens!

I Running Lab underviser vi i en tilgang som er underbygget af den videnskabelige litteratur inden for området. Denne tilgang sammenflettes med det individuelle udgangspunkt for samtidigt at tage hensyn til de praktiske aspekter ved en sund og aktiv livsstil. 

Professionelt team

Kiropraxis er stolte af at kunne præsentere Theresa Scheel og Jonas Vinstrup som de
førende coaches/undervisere i Running Lab. Med en baggrund inden for human fysiologi, smerte-rehabilitering, sports-massageunderstøttet af samarbejdet med et multidisciplinært team af in-house kiropraktorer, akupunktører og fysioterapeuter, har vi alle muligheder for at leve op til vores løfte.