Kontakt

Massage

Behandlere

Anne

Anne

Michael

Michael

Theresa

Theresa


Massage er et andet ord for berøring, og kan bl.a bruges til at smertelindre, øge udskillelsen af affaldsstoffer, øge blodgennemstrømningen og energiniveauet i kroppen, afstresse og smidiggøre krop og sind til større velvære

Massage er også en effektiv metode, hvis man gerne vil styrke sin kropsbevidsthed.

Massøren må tilpasse sig det enkelte menneske, og sammensætte massagen i forhold til klientens fysiske og psykiske tilstand. I Kiropraxis tilsigter vi at kigge helhedsorienteret på kroppen, dvs. at vi ikke blot behandler symptomatisk, men finder og behandler ubalancerne i kroppen, og forholder os til evt. årsager og sygdomme.

Mange overser eller ignorerer de signaler som kroppen sender, fordi man er blevet vant til dem

Med massagen arbejdes der bl.a med stressrelaterede symptomer som migræne/spændingshovedpine, søvnløshed og forhøjet blodtryk.

Infiltrationer (myoser), ubalance i led og muskler, stivhed i nakke og ryg, skulder/arm, ryg – og lændesmerter, hovedpine og migræne, symptomer afledt af dårlige arbejdsstillinger, statisk arbejde m.m., sportsskader, iskiassmerter, trætte og ømme muskler og en diverse andre problemstillinger.

Massage & teknikker

Mange overser eller ignorerer de signaler som kroppen sender, fordi man er blevet vant til dem. Ved brug af forskellige massageteknikker kan man aktivere nervesystemet og stimulere blodcirkulationen i kroppen. Mange af vores kunder har opdaget dette, og kommer til forebyggende behandling, og giver dermed kroppen en større chance for at kunne håndtere den stress, som efterhånden er blevet en naturlig del af vores hverdag.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail på  info@kiropraxis.dk eller ringe til os på telefon  40 70 40 70.

Kontakt

Kiropraxis.dk
Lyngbyvej 43
2100 København Ø
T: 40 70 40 70

M: info@kiropraxis.dk

Telefontid for tidsbestilling:
Mandag-Fredag 8-17.

Afbud skal meldes senest dagen før inden kl. 15.

Find os

Følg os

[buttons]