Nyt kursus i kranio-sakral terapi for kiropraktorer i Kiropraxis

I weekenden var Kiropraxis endnu engang vært for et lærerigt og spændende kursus, der handlede om nye teknikker inden for Kranio-Sakral terapi for kiropraktorer.

Kranio-Sakral terapi er en blid og behagelig behandlingsform, hvor der primært arbejdes på at afspænde og balancere nervesystemet, og på den måde skabe flow i det kranio-sakrale system, der består af kraniet, korsbenet og rygmarven samt den væske der cirkulerer igennem.

Vi tror på, at kroppen, som udgangspunkt, selv kan korrigere ubalancer. Men i forbindelse med eksempelvis traumer eller ved særlige begivenheder som fødsler, fald, slag, sygdom, trafikulykker, chok eller stress, kan ubalancen være så stor, at det kræver hjælp ved behandling. Oplevelser kan nemlig sætte dybe spor, der resulterer i, at kroppen ’spænder op’.

Udover nye teknikker inden for Kranio-Sakral terapi, blev der også undervist i den nyeste viden om Hypermobilitet Syndrom og Ehlers Danlos Syndrom (hEDS).

Fra Kiropraxis deltog Niels, Ulla, Majbrit og Lisbeth.

En dejlig lærerig dag i godt selskab ????????

Her kan du læse mere om vores Kranio-Sakral terapi, som i Kiropraxis primært varetages af Livia Buda, men som de nævnte kiropraktorer altså også inkluderer i deres behandling når der er behov.