Louise Aagaard Hansen

Louise er uddannet fra Syddansk Universitet i Januar 2021 og har siden september 2021 været ansat i Kiropraxis

Louise Aagaard Hansen

Kiropraktor

Louise er på orlov fra d. 1.6.23

Louise har, siden hun afsluttede sin uddannelse på Syddansk Universitet i 2021, arbejdet som kiropraktor, først på Middelfart sygehus og efterfølgende i Kiropraxis.

Mere om Louise

På Middelfart sygehus varetog Louise arbejdet med komplekse smertepatienter, primært med fokus på diagnostik og videre udredning. 

Louise lægger stor vægt på at tilrettelægge et unikt behandlingsforløb for alle typer af patienter, hvor der er plads til forskellighed, både hvad angår behandlingsteknik og kommunikation. Hun har særlig interesse i arbejdet med patienter, hvor psykologiske faktorer, såsom angst og depression, kan have stor betydning, hvorfor hun blandt andet har skrevet speciale indenfor psykosociale faktorers indvirkning på en smerteproblematik.

Louise er ydermere en passioneret langdistanceløber og brænder for udredning og behandling af idrætsskader hos både den almene motionist og elite sportsudøvere. Her har hun fokus på både behandling og korrekt genoptræning, således at det er muligt at få patienten hurtigst muligt tilbage til vanligt træningsniveau.

Udover ovenstående har hun fokus på efteruddannelse og videreudvikling, aktuelt i relation til kiropraktisk behandling af børn og spædbørn.

Fokus på kommunikation og patientuddannelse

Louise har stort fokus på kommunikation og patientuddannelse, der sammen med god og grundig udredning og behandling skal hjælpe patienterne videre.

Louise er passioneret langdistanceløber og har ydermere stor interesse i at behandle idrætsskader.

Sublim oplevelse og en menneskelig behandling, som rent faktisk virker! Fik en fantastisk behagelig, empatisk, nærværende, personlig og yderst professionel behandling af Louise Aagaard Hansen...

Læs resten af anmeldelsen på Louise her.