Sakina Harees

Sakina er uddannet Kranio-Sakral terapeut fra Stanley Rosenberg Instituttet.

Sakina Harees

Kranio sakral terapeut

Sakina er uddannet Kranio-Sakral terapeut fra Stanley Rosenberg Instituttet (påbegyndt 2004), og har taget en 4 årig psykoterapeutisk grunduddannelse på Vedfelt Instituttet.

Uddannelse

Ud over de terapeutiske uddannelser, har hun i årene 1987-2003 uddannet sig som flamencodanser, bl.a. med flere års studieophold i Spanien og har en BA i dansk og spansk fra Københavns Universitet

Sakina har arbejdet som Kranio-Sakral terapeut med egen klinik siden 2006, og arbejder foruden Kiropraxis i sin klinik ’Klinikken ved Kongens Have’. Ud over at arbejde med klienter holder hun også kurser for stressramte og for særligt sensitive. Grundlæggende for sit arbejde som kropsterapeut og underviser er at understøtte kroppens egne naturlige funktioner, og evne til at selvregulere og hele. I alle årene som kropsterapeut har Sakina haft en særlig interesse og særligt fokus på at arbejde med traumatiske tilstande i kroppen og arbejde med stressramte.

’ Jeg har hentet viden og inspiration omkring nervesystemets og hjernens funktion i traumatiske tilstande – og nødvendigheden af at tage udgangspunkt i kroppen, for at komme ud af tilstanden- fra bl.a. Bessel van der Kolk, Peter Levine, Stephen Porges, og Bonnie Bainbridge Cohen.
Min allerstørste inspiration og erfaring har jeg fået af arbejdet med de mange klienter, jeg har haft gennem årene’.

Efteruddannelse:

  • Etårig efteruddannelse i bindevævsmassage hos Jeanne Jensen
  • Kursus i Fascial Flow for behandlere og Fascial Flow grundkursus hos Jeanne Jensen (Fascial Flow er en træningsform, hvor man arbejder med bindevævet – fascia i kroppen)
  • Kurser på Vækstcenteret hos Helen Gamborg og Neel Fasting
  • Kursus i Authentic Movement med Jane Okondo
  • Efteruddannelse i Systemisk Coaching på Niels Brock
  • Uddannelse i Japansk Lifting fra Lone Sørensens Institut
  • Mange kurser i argentinsk tango og Indisk Kathak (klassisk indisk dans)
  • ½ årigt efteruddannelsesforløb i Biodynamisk Kranio-sakral terapi ved Niklas Pattursson
  • Ultimo 2020 afsluttes en toårig efteruddannelse i Relationel og Biologisk traumeterapi hos Ulla Rung Weeke på Skolen for Psykosomatik.