Theresa Scheel

Theresa har i de sidste 4 år arbejdet i London og er startet i Kiropraxis i februar 2015. 

Theresa Scheel

Rehabiliteringsspecialist

Theresa er specialist i rehabilitering af kronisk smerte, præstationsfremmende træning, ‘movement coach’, instruktør i barfodsløb samt sports- og graviditetsmassør. Hun er i Kiropraxis alle ugens dage og varetager dermed størstedelen af den genoptræning, som tilbydes i klinikken. 

Theresa benytter diverse relevante teknikker:

Move-Nat står for ’natural movement-training’

  • der løftes (først dig selv, så vægte og så måske andre),
  • der øves balance (med og uden vægt, og i forskellige positioner),
  • der hænges (i TRX stropper – perfekt til skuldermobilitet, styrke i overkrop og skuldre, gribestyrke),
  • der øves komplekse bevægelser (gang, løb, rulle, rejse sig fra gulvet, osv. – genvindes bevægemønstre, der er naturlige for kroppen)
  • og laves mobilitetsøvelser (så kroppen er stærk uanset hvor man er i sin bevægeradius)

MAT står for muscle activation technique,- hele kroppen evalueres, de store leds bevægelighed sammenlignes fra side til side og hvor bevægelighed er reduceret tjekkes og korrigeres muskelkontrol i disse positioner.

En blid måde at genvinde kommunikation mellem hjerne og muskel. Meget egnet til mennesker i kronisk smerte, som har svært ved at komme tilbage til fuld og smertefri bevægelse. 

Z-health, også kaldt ’the unfair advantage’. Et effektivt og simpelt neurologisk rehabiliteringssystem, også benyttet af Uffe og Jonas, som reducerer eller fjerner de ’blokeringer’ og den ’frygt’ i nervesystemet, som kan være årsag til at tilbagefald eller manglende resultater.

Theresa har i de sidste 4 år arbejdet i London og er startet i Kiropraxis i februar 2015.