Kontakt

Ulla Svane

Ulla Svane blev uddannet som kiropraktor (Doctor of Chiropractic) fra Western State Chiropractic College, Oregon, USA in 1992.

Efter endt kiropraktor uddannelse arbejdede Ulla 10 år i Holland, bl.a. i egne klinikker i Leiden og Wassenaar.
Fra 2002-2006 boede og havde hun klinik i Nürnberg, Tyskland.

I 2007 flyttede Ulla med sin familie til USA, hvor hun arbejdede ved flere forskellige kiropraktorer. Hun startede egen klinik i 2015. De sidste år har været i tæt samarbejde med sports læger, fysioterapeuter og trænere i forbindelse med behandling af elite sports udøvere.

Med en bred viden og erfaring i mange forskellige behandlings former, tilrettelægger Ulla behandlingsforløb efter det individuelle behov og gerne i samarbejde med andre behandlere.

Ulla har siden 1992 gennemgået mange efteruddannelser, bl.a.. Funktionel neurologi under Professor Ted Carrick. McKenzie teknik, Kiropraktik for børn, Funktionel ernæring/medicin, Graston teknik, dry needling, cupping og kinesio taping.

I 2011 tog Ulla en bachelor of science i Psykologi og biologi. Hun har kiropraktisk autorisation i Canada, USA, Holland og Tyskland og er tysk eksamineret Heilpraktiker. Ulla er på nuværende tidspunkt i gang med processen frem til autorisation i Danmark.

Ud over kiropraktikken er Ulla uddannet yoga instruktør RYT 500. Og har de sidste 7 år ved siden af sin kiropraktorgerning været instruktør på adskillige hold ugentligt.

Kontakt

Kiropraxis.dk
Lyngbyvej 43
2100 København Ø
T: 40 70 40 70

M: info@kiropraxis.dk

Telefontid for tidsbestilling: Mandag 8-19. Tirsdag-Torsdag 8-18 og Fredag 8-17.

Afbud skal meldes senest dagen før inden kl. 15.

Find os

Følg os

[buttons]