Kontakt

Ulla Svane

Ulla Svane blev uddannet som kiropraktor (Doctor of Chiropractic) fra Western State Chiropractic College, Oregon, USA in 1992.

Efter endt kiropraktor uddannelse arbejdede Ulla 10 år i Holland, bl.a. i egne klinikker i Leiden og Wassenaar.
Fra 2002-2006 boede og havde hun klinik i Nürnberg, Tyskland. I den periode uddannede Ulla sig tillige til heilpraktiker.

I 2007 flyttede Ulla med sin familie til USA, hvor hun arbejdede ved flere forskellige kiropraktorer. Hun startede egen klinik i 2015. De sidste år har været i tæt samarbejde med sports læger, fysioterapeuter og trænere i forbindelse med behandling af elite sports udøvere.

Med en bred viden og erfaring i mange forskellige behandlings former, tilrettelægger Ulla behandlingsforløb efter det individuelle behov og gerne i samarbejde med andre behandlere.

Ulla har siden 1992 gennemgået mange efteruddannelser, bl.a.. Funktionel neurologi under Professor Ted Carrick. McKenzie teknik, Kiropraktik for børn, Funktionel ernæring/medicin, Graston teknik, dry needling, cupping og kinesio taping.

I 2011 tog Ulla en bachelor of science i Psykologi og biologi. Hun har kiropraktisk autorisation i Canada, USA, Holland og Tyskland og er tysk eksamineret Heilpraktiker.

Bemærk: Ulla’s ansøgning om autorisation som kiropraktor i Danmark blev af Styrelsen for Patient sikkerhed afvist i november 2019, da hendes 30 år gamle kiropraktoruddannelse skulle ækvivalensvurderes ift den nuværende uddannelse på SDU. Naturligvis er uddannelserne ikke ens, hendes ansøgning blev afvist og på nuværende tidspunkt er Danmark det eneste land i verden hvor Ulla ikke kan kalde sig kiropraktor, trods det at hun er bedre uddannet end de fleste og derudover har videreuddannet sig og holdt sig opdateret i en grad som kun få kan matche. En absurd situation hvor jura rammer helt ved siden af. Det har ingen betydning for Ulla’s virke og behandling i Kiropraxis hvor hun fungerer som enhver anden kiropraktor, men hendse patieneter skal være opmærksomme på at sygeforsikringen danmark, og de fleste forsikringsselskaber kun dækker behandlinger foretaget af autoriserede kiropraktorer, altså ikke Ulla.

Ud over kiropraktikken er Ulla uddannet yoga instruktør RYT 500. Og har de sidste 7 år ved siden af sin kiropraktorgerning været instruktør på adskillige hold ugentligt.

Kontakt

Kiropraxis.dk
Lyngbyvej 43
2100 København Ø
T: 40 70 40 70

M: info@kiropraxis.dk

Telefontid for tidsbestilling:
Mandag-Torsdag 8-18 og Fredag 8-17.

Afbud skal meldes senest dagen før inden kl. 15.

Find os

Følg os

[buttons]