Kontakt

Akupunktur

Behandlere

Anne

Anne


Akupunktur er en afbalancerende behandling af krop, psyke og symptomer

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er en del af den traditionelle, kinesiske medicin (TCM), som er en flere tusind år gammel lægevidenskab.
Akupunktur er en afbalancerende behandling af krop, psyke og symptomer. Teorien bygger på, at der skal skabes balance mellem yin og yang, så livsenergien Qi kan flyde frit gennem hele kroppen i meridianbanerne. Yin og yang er to modsatrettede kræfter, som samtidig er en del af hinanden. De kan ikke eksistere enkeltvis, og de er en del af universitet og alt liv. Når der er harmoni i kroppen, er der balance mellem yin og yang. I kinesisk medicin er krop og psyke en helhed, som altid hænger sammen og påvirker hinanden.

Hvis der opstår en ubalance eller en blokering af Qi, kan dette føre til smerter eller sygdom hvilket som helst sted i kroppen eller i psyken. Qi løber kontinuerligt igennem meridianbanerne i hele kroppen, og Qi kan afbalanceres i de mange hundrede akupunkturpunkter placeret rundt om på hele kroppen. Akupunktur hjælper kroppen med at få harmonien tilbage.

Akupunkturpunkterne kan påvises ved elektriske målinger, idet der kan måles mindre elektrisk modstand på akupunkturpunkterne end på den omliggende hud. Ordet akupunktur er sammensat af ordene ”acus”, som betyder nål eller spids og  "punktur" betyder punktere eller stikke.

Til TCM hører også kost, Cupping, Moxa, Gua Sha, Qi Gong, Tui Na massage og urtemedicin.

Hvis der opstår en ubalance eller en blokering af Qi, kan dette føre til smerter eller sygdom hvilket

Hvad kan behandles?

Akupunktur kan hjælpe på smerter, mange sygdomme og andre symptomer. I den kinesiske medicin findes diagnoser, som ikke findes i den vestlige medicin. Akupunktur vinder mere og mere frem som behandlingsform i vesten, da det er en virkningsfuld behandlingsform uden nævneværdige bivirkninger. 
Du er velkommen til at kontakte Anne for en uforpligtende samtale.

Kontakt

Kiropraxis.dk
Lyngbyvej 43
2100 København Ø
T: 40 70 40 70

M: info@kiropraxis.dk

Telefontid for tidsbestilling fra 8:00-18 alle hverdage, og lørdag 9-13

Afbud skal meldes senest dagen før inden kl. 15.

Find os

Følg os

Nyhedsbrev

Kiropraxis sender løbende nyhedsbreve - tilmeld dig her: