Z-Health

Z-Health er et træningssystem, hvor nervesystemet bruges til at genvinde kontrol over bevægeapparatet. 

Z-Health

Dette træningssystem er eminent hvad enten, det er for at komme sig over skader, som forebyggelse mod skader eller for at øge præstationsevne. 

Som følge af bedre og mere præcis kontrol over sine bevægelser, vil man samtidig opleve en reduktion af smerter og bedre mental funktion og velvære. Nervesystemet reagerer lynhurtigt og resultaterne kommer derfor også prompte.

Vores dygtige instruktører identificerer hvor i nervesystemet der skal korrigeres og hvordan. Du bliver instrueret grundigt i øvelserne og resultat og videre forløb aftales ved næste konsultation.

De fleste af kiropraktorerne i Kiropraxis har viden om Z-Health og benytter det i større eller mindre grad. Specialisten Jonas Vinstrup.

Nedenfor kan du se filmen om Z-Health:

Træningen er baseret på hjemmeøvelser. Du får altså selv ansvar, men også et redskab til at kunne deltage aktivt i din proces.

Vejledning

Som behandlere i Kiropraxis kan vi vejlede dig i forhold til hvad der er mest relevant for dig og som patient har du tilbuddet om at prøve vores forskellige holdtræningstilbud gratis.

På denne side har du mulighed for at informere dig og se hvad vi tilbyder. Herunder blandt andet:

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail på info@kiropraxis.dk eller ringe til os på telefon 40 70 40 70.
Eller kom forbi vores klinik på Østerbro.