Genoptræning

Vi har i Kiropraxis et omfattende trænings- og genoptræningstilbud, da de fleste patienter i klinikken opsøger os på grund af lidelser i bevægeapparatet. 

Genoptræning og fysisk træning i Kiropraxis

Som du kan læse på siden ’Om os’ er et komplet behandlingsforløb en væsentlig del af vores vision. Det er helt individuelt, hvad der er komplet. Det afhænger af den enkeltes problematik og målsætning.

Vi har i Kiropraxis et omfattende trænings- og genoptræningstilbud, da de fleste patienter i klinikken opsøger os på grund af lidelser i bevægeapparatet. Dette er lidelser, som man gerne vil af med – og lidelser, som man gerne vil undgå kommer igen.

For lidt bevægelse og forkerte belastninger er de hyppigste årsager til lidelser i bevægeapparatet. Derfor vægter vi den fysiske træning og kvaliteten af den fysiske træning så højt.

Har du været ude for en decideret skade er genoptræning ligeledes essentiel for at genskabe normal funktion i nervesystemet og muskel-skeletsystemet. Træning er ikke bare træning. Typen af træning og kvaliteten af den træning du laver, kan være helt afgørende for udbyttet.

Har du brug for fleksibilitet, er det helt basal aktivering af din core-muskulatur eller har dit nervesystem glemt, hvad der er naturlig og korrekt bevægelse?

Komplette genoptræningsforløb en væsentlig del af vores vision.

Vejledning

Som behandlere i Kiropraxis kan vi vejlede dig i forhold til, hvad der er mest relevant for dig. Som patient har du tilbuddet om at prøve vores forskellige holdtræningstilbud gratis. Inden for genoptræning tilbyder vi blandt andet:

Vi tilbyder dog også en masse andre behandlinger, som du kan blive klogere på her på hjemmesiden.

Hvis du har yderligere spørgsmål om vores genoptræning, er du velkommen til at skrive en mail på info@kiropraxis.dk eller ringe til os på telefon 40 70 40 70.

Alternativt kan du læse mere om vores kiropraktorklinik i København her.

OBS! Vi tilbyder pt. ikke holdtræning grundtet Covid-19. Så snart situtationen er normaliseret vil holdplanen blive opdateret.

Torsdag

Psykomotorisk hold træning

Christina Fuglsang

Kl. 17.00 - 18.00