Kiropraktor på Østerbro

Vi er en Kiropraktor på Østerbro, der tilbyder flere forskellige behandlingsformer.

Kiropraktor på Østerbro

Har du brug for en kiropraktor på Østerbro, hvorfor så ikke vælge den klinik med det bredeste tilbud af behandlinger, flest kiropraktorer og dermed tilgængelighed, den højeste faglighed og professionalisme, højeste tilfredshed blandt patienter og den bedste atmosfære med fokus på en stressfri oplevelse og patienten i centrum.

I Kiropraxis er vi klar til at tage imod dig og gøre vores bedste for at hjælpe dig i mål med dit problem.

Hvad er kiropraktik?

Ordet “Kiropraktik” betyder i al sin enkelthed, at man behandler med sine hænder. I Kiropraxis består den kiropraktiske behandling blandt andet af frigørende manipulationer af rygsøjlen – de knæk, som mange forbinder med at gå til kiropraktor. 

Denne behandling er ikke udelukkende smertestillende. Behandlingen hjælper også vores krop til at selv at kunne genoprette den normale funktion. En krop i balance har de bedste forudsætninger for at restituere fra smerter.

Smerter er nemlig et udtryk for en dysfunktionalitet. Derfor bør en sund og rask krop i princippet slet ikke opleve smerter. Smerter er med andre ord kroppens egen måde at fortælle os, at noget er galt.

Oplever du smerter?

Oplever du smerter (eller andre tegn på, at kroppen ikke fungerer, som den skal), kan en behandling i Kiropraxis måske være den rigtige løsning for dig. Du kan læse med videre her på siden, hvis du blandt andet vil blive klogere på, hvad kiropraktik egentlig er for en størrelse og hvilke andre behandlingsformer du ved behov kan have glæde af i Kiropraxis.

Vi har beskrevet en stor del af de lidelser som vi behandler og hvad den mulige årsagssammenhæng er, måske finder du dit eget problem beskrevet. Derudover har vi en side med interessante blogindlæg med mere detaljeret beskrivelse af forskellige aspekter som relaterer vores kompetencer, bl.a. hjernerystelse, kroniske smerte, søvn og kosttilskud.

God læsning.