Sundhedsforsikring

Hvis du har en sundhedsforsikring, der dækker dine behandlinger, bedes du sende din forsikringsbevilling til info@kiropraxis.dk

Sygeforsikringen "danmark"

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til nedenstående behandlingstyper, hvis du er aktivt medlem og ikke er dækket af anden forsikring.

For at du kan få tilskuddet, skal du informere os om dit medlemskab. Vi indberetter dine behandlinger elektronisk til Sygeforsikringen “danmark” løbende. Se tilskud her. Husk at tilføje dine børn.

  • Kiropraktik
  • Akupunktur

Virksomheder

Arbejdsgiveren kan lave en sundhedsordning med Kiropraxis for behandling af medarbejdere. Det er skattefrit for medarbejderen, hvis skaden eller sygdommen er arbejdsrelateret.

Er din virksomhed interesseret i at lave en aftale om en sundhedsordning med Kiropraxis, er I meget velkommen til at kontakte os på: uffe@kiropraxis.dk

Du kan læse mere om forholdene omkring sundhedsydelser til medarbejdere på Skats hjemmeside: www.skat.dk

Mange fordele for ansatte og for virksomheden

En sundhedsordning indebærer mange fordele både for den ansatte og for virksomheden:

  • Medarbejderen oplever en sundhedsordning som et udtryk for virksomhedens interesse i medarbejderens helbred og trivsel.
  • For virksomheden er det vigtigt, at den ansatte kan komme i effektiv behandling uden ventetid. Ved mange lidelser betyder tidlig og effektiv behandling en forkortelse af sygdomsforløbet samt glade og effektive medarbejdere. Selv en lille reduktion i sygefraværet kan dække omkostningerne ved en sundhedsordning.
  • Ved at samarbejde med Kiropraxis betaler virksomheden kun for de faktiske behandlingsomkostninger uden binding til en fast årlig udgift til sundhedsforsikringer.