Kranio-sakral terapi

Kranio Sakral Terapi er en blid og behagelig behandlingsform. Der arbejdes primært på at afspænde og balancere nervesystemet og derved også skabe flow i det kranio-sakrale system.

Kranio-sakral behandling

I Kranio-Sakral Terapi er det en grundlæggende antagelse, at kroppen selv korrigerer ubalancer. Men i forbindelse med eksempelvis traumer eller ved særlige begivenheder som fødsler, fald, slag, sygdom, trafikulykker, chok eller stress kan ubalancen være så stor, at det kræver behandling. Oplevelser kan nemlig sætte sig dybe spor, hvor kroppen ’spænder sig op’.

En Kranio-Sakral Terapi behandling består af små lette tryk, der gør det muligt for kroppen at slippe spændingerne. Kranio-sakral-behandlingen består af forskellige teknikker til naturlig udbedring af spændinger og skævheder, der belaster centralnervesystemet.

Ved at løsne membraner, bindevæv og muskler, så hjernen og rygmarven kan bevæge sig frit, kan systemet klare resten selv. Det Kranio-Sakrale System består af kraniet, korsbenet og rygmarven samt den væske der cirkulerer igennem disse.

I Kiropraxis har vi kiropraktor Lisa Davidson som også bruger Kranio-Sakral terapi som en del af hendes behandling, ring og hør nærmere.

Kranio-Sakral terapi

Kranio Sakral terapi kan være en effektiv behandlingstilgang ved følgende lidelser:

Yderligere information kan findes på Upledger Institutes hjemmeside

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail på info@kiropraxis.dk eller ringe til os på telefon 40 70 40 70
Alternativt kan du komme forbi vores klinik på Østerbro.