Kontakt

Kiropraktor i København

Vi er en Kiropraktor i København, der tilbyder flere forskellige behandlingsformer.

Ordet “Kiropraktik” betyder i al sin enkelthed, at man behandler med sine hænder. I Kiropraxis består den kiropraktiske behandling især af frigørende manipulationer i rygsøjlen – de knæk, som mange forbinder med dét at gå til kiropraktor.

Denne behandling er ikke smertestillende alene. Behandlingen hjælper dog vores krop til at selv at kunne genfinde den normale funktion. Når du oplever, at din krop er i balance, vil du med andre ord ikke længere være plaget af smerter.

Oplever du smerter?

Smerter er nemlig et udtryk for en disfunktionalitet. Derfor bør en sund og rask krop i princippet slet ikke opleve smerter. Smerter er med andre ord kroppens egen måde at fortælle os, at noget er galt.

Oplever du smerter, kan en behandling i Kiropraxis måske være den rigtige løsning for dig.

Du kan læse med videre her på siden, hvis du blandt andet vil blive klogere på, hvad kiropraktik egentlig er for en størrelse.

Vi informerer dig også om, hvilke muligheder der er, hvis du går og overvejer at tage uddannelsen til kiropraktor, hvilke metoder vi anvender i vores klinik – og hvorfor du derfor bør komme og besøge vores kiropraktorklinik i København. God læsning.

Hvad er en kiropraktor?

Kiropraktik er en ældgammel behandlingsmetode. Den første der beskrev denne behandlingsmetode var Hippocrates, og ved slutningen af 1800-tallet opstod, hvad vi i dag forstår som den moderne kiropraktik.
Se videoen nedenfor der kort uddyber, hvad den kiropraktiske metode er. Alternativt, kan du læse videre her på siden.

 Ser du videoen på din mobil? Vend skærmen – så du kan se videoen i fuld størrelse. 

Den moderne kiropraktor-metode

I nyere tid er den kiropraktiske metode blevet langt mere kompleks. Det vil sige, at den kiropraktiske metode i dag ikke kun indebærer frigørende manipulationer af leddene i rygsøjlen. I dag handler kiropraktik også om:

Hos vores kiropraktorklinik i København anskuer vi kroppen som som en helhed, hvilket i den grad afspejler vores behandlinger.

Læs meget mere om alle vores behandlingsformer her.

Dermed har metoderne inden for kiropraktikken ændret sig. Den kiropraktiske metode ændret sig, da der i højere grad arbejdet tværfagligt. Hvis du leder efter en kiropraktor i København, bør du efter vores mening især gå efter klinikker med denne filosofi. Vi mener nemlig, at det er meget afgørende for, at du får det helt rigtige behandlingsforløb – et forløb, der kan genskabe balancen i din krop, så du ikke længere oplever smerter.

Ligesom at kiropraktormetoderne har ændret sig, har mulighederne for at uddanne sig til kiropraktor det også. Læs meget mere om uddannelsen til kiropraktor nedenfor.

Uddannelse til kiropraktor

Før 1992 har man kun kunne tage kiropraktoruddannelsen i udlandet. Det har ændret sig, og i dag kan de studerende tage uddannelsen til kiropraktor på Syddansk Universitetscenter. Når man har taget uddannelsen til kiropraktor, kan man kalde sig for Cand.Manu. I moderne tid har kiropraktik fået en væsentlig rolle i det danske sundhedsvæsen, og der kommer flere og flere kiropraktorer til. Dette skyldes måske dét, at det er blevet mere tilgængeligt at uddanne sig til kiropraktor.

Vi ser det selv med egne øjne, hvordan kiropraktorer i København spirer op. Der er flere holdninger til faget. Inden du beslutter dig for at kontakte en kiropraktorklinik, kan du her på siden blive endnu klogere på ideen bag den kiropraktiske metode.

Ideen bag kiropraktor-metoderne

En kiropraktors mål er at normalisere nervesystemets funktionsevne. Dette er aktuelt, når patienter oplever fastlåste led i rygsøjlen, der giver smerter og ubalance i kroppen.

Uffe Andersen behandler i Kiropraxis i København, og hans primære fokus er at undersøge, hvordan kroppens led og muskler fungerer i samspil med hinanden.

I Kiropraxis er vores holdning, at frigørelsen af manipulationerne i rygsøjlen sjældent er tilstrækkelig alene. Der vil ofte være behov for supplerende terapi, der blandt andet kan indebære en genopretning af muskelkontrol samt neurologisk baseret genoptræningsøvelser.

Du kan læse meget mere om genoptræningen i Kiropraxis her. 

Din kiropraktor i København

Kiropraktor København

Vi ønsker at være den foretrukne kiropraktor i København – men vi oplever at behandle patienter, der kommer langvejs fra.

Når vi undersøger vores patienter, anvender vi en bred vifte af undersøgelsesmetoder, der blandt andet kan indebære en kinesiologisk muskeltest eller Z-Health. Ved at supplere forskellige undersøgelsesmetoder får vi et langt mere nuanceret indblik i patientens tilstand, og vi har således også mulighed for at behandle dig endnu mere effektivt. Vores arbejde foregår uden brug af traditionel og symptombehandlende medicin.

Vi er en professionel kiropraktor i København, der ikke alene byder på kiropraktik. Vi tilbyder også:

Når vi laver flere forskellige undersøgelser, bliver det også lettere for os at finde frem til årsagen til problemet, og det betyder, at vi kan behandle årsagen – frem for en midlertidig lindring af symptomerne. Du vil med andre ord opleve, at vi er en behandlingsklinik, der behandler et hav af forskellige symptomer – og derfor er vi også et fællesskab af forskellige ansatte, der hver især er eksperter inden for deres unikke felt.

Læs mere om de forskellige symptomer her.

Tværfaglighed er nøgleordet

Nøgleordet er tværfaglighed. For os er det væsentligt at være en klinik, der tilbyder flere forskellige relevante behandlingsformer. På den måde kan vi hver især bruge vores kompetencer bedst til at hjælpe patienten – ofte i supplement til hinanden.

Patienten behøver dermed ikke at skulle rundt til forskellige klinikker i hele København – de kan få et samlet fokuseret behandlingsforløb hos os. Et forløb hvor alle involverede behandlere sigter mod fælles mål (dit mål) uden konkurrence og med mulighed for sparring.

Kom på besøg i vores kiropraktorklinik, der er centralt placeret på Østerbro i København, og vi sidder klar til at tale med dig om dine smerter.

Kiropraktor i København

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive en mail til os på info@kiropraxis.dk eller ringe til os på telefon 40 70 40 70.

Klik på vores kiropraktorer nedenfor, hvis du vil se videoer af de forskellige ansatte. Vi håber, at du herved kan blive klogere på, hvem vi er.

Du kan også få det fulde overblik over alle de forskellige behandlere her.

Behandlere (klik for video)

Uffe

Uffe

Ulla

Ulla

Niels

Niels

Lisbeth

Lisbeth

Majbrit

Majbrit


Kontakt

Kiropraxis.dk
Lyngbyvej 43
2100 København Ø
T: 40 70 40 70

M: info@kiropraxis.dk

Telefontid for tidsbestilling: Mandag-torsdag 8-18, fredag 8-17 og lørdag 9-13.

Afbud skal meldes senest dagen før inden kl. 15.

Find os

Følg os

[buttons]