Massage

Massage er også en effektiv metode, hvis man gerne vil styrke sin kropsbevidsthed. 

Massage

Massage betyder berøring (arabisk) eller ælte (græsk) og kan bl.a bruges til at smertelindre, øge udskillelsen af affaldsstoffer, øge blodgennemstrømningen og energiniveauet i kroppen, afstresse og smidiggøre krop og sind til større velvære.

Massøren må tilpasse sig det enkelte menneske, og sammensætte massagen i forhold til klientens fysiske og psykiske tilstand. I Kiropraxis tilsigter vi at kigge helhedsorienteret på kroppen, dvs. at vi ikke blot behandler symptomatisk, men finder og behandler ubalancerne i kroppen, og forholder os til evt. årsager og sygdomme.

Med massagen arbejdes der bl.a med stressrelaterede symptomer som migræne/spændingshovedpine, søvnløshed og forhøjet blodtryk, men også muskelspændinger og triggerpunkter som opbygges ved kronisk dysfunktion eller aktivitetsrelaterede belastninger (arbejde eller sport).

Med massagen behandles infiltrationer (myoser/triggerpunkter), ubalance omkring led og muskler, stivhed i nakke og ryg, skulder/arm, ryg – og lændesmerter, hovedpine og migræne, symptomer afledt af dårlige arbejdsstillinger, statisk arbejde m.m., sportsskader, iskiassmerter, trætte og ømme muskler og diverse andre problemstillinger. Vores massører kombinerer ofte massage med andre modaliteter, som akupunktur og psykomotorisk terapi.

Massage & teknikker

Mange overser eller ignorerer de signaler som kroppen sender, fordi man er blevet vant til dem. Ved brug af forskellige massageteknikker kan man aktivere nervesystemet og stimulere blodcirkulationen i kroppen. Mange af vores kunder har opdaget dette, og kommer til forebyggende behandling, og giver dermed kroppen en større chance for at kunne håndtere den stress, som efterhånden er blevet en naturlig del af vores hverdag.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail på info@kiropraxis.dk eller ringe til os på telefon 40 70 40 70