Christina Fuglsang

Christina er uddannet psykomotorisk terapeut ved Københavns Professionshøjskole i januar 2021. 

Christina Fuglsang

Massør og psykomotorisk terapeut

Christina er uddannet psykomotorisk terapeut ved Københavns Professionshøjskole i januar 2021. I 2015 uddannede hun sig til terapeutisk massør ved Viborg Helsepraktik og har siden da videreudviklet sine kompetencer som behandler gennem praksis. 

Værdier for mig som behandler

Som psykomotorisk terapeut og massør arbejder jeg ud fra den grundopfattelse, at krop og psyke hænger sammen. I behandlingen tager jeg derfor både højde for mine klienters fysiske og psykiske tilstand og tilpasser, i samarbejde med dig som klient, et behandlingsforløb der tager højde for lige netop dine behov. 

En behandling hos mig kan derfor både have til formål at afhjælpe og forebygge symptomer som følge af stress og angst, men ligeledes muskelspændinger og smerter som er opstået på baggrund af fysisk overbelastning og uhensigtsmæssige bevægemønstre.

Som psykomotorisk terapeut har jeg ofte fokus på at øge klientens bevidsthed om egen krop herunder dens funktion, tilstand, behov og muligheder. Formålet ved dette er at give klienten mulighed for at mærke og forstå hvad der sker i kroppen og derved begynde at handle mere hensigtsmæssigt på de signaler den sender.

Med min behandling ønsker jeg at understøtte og hjælpe til, at du atter opnår gode fysiske såvel som psykiske ressourcer til at kunne trives i din hverdag.

Jeg har det sidste halvandet år gået til en række massage behandlinger hos Christina Fuglsang. Jeg har i et par årtier haft problemer med ben, ryg, lænd og nakke smerter, dem har hun virkelig været god til at eliminere" - Lance Jensen.