Anders Koza

Anders er uddannet kiropraktor med en kandidatgrad (Cand. Manu.) fra Syddansk Universitet i 2020. 

Anders Koza

Kiropraktor

Han har omfattende erfaring som kiropraktor hos Kiropraxis, hvor han har ekspertise inden for diagnosticering, undersøgelse og behandling af muskelog skeletlidelser i hele kroppen.

Hans tilgang er baseret på den bio-psyko-sociale model, hvilket giver en helhedsorienteret og effektiv patienthåndtering.

Behandlingsmetoder

Anders’ behandlingsmetoder omfatter ledmanipulationer, muskel- og senebehandling samt skræddersyet øvelsesterapi til at sikre optimal rehabilitering.

Hans specialeområde er inden for multidisciplinær praksis. Han er dygtig til at tilpasse behandlingsforløbet til den enkelte patient og samarbejder aktivt med andre behandlere i Kiropraxis’ multidisciplinære team for at sikre hurtig og sikker fremgang.

Anders har derudover igangværende/færdiggjorte efteruddannelseskurser inden for en række specialområder:

  • Hovedpiner,
  • Ganganalyse
  • Kæbeproblematikker
  • Stress og kroniske smerter.
  • Røntgen

Uden for kiropraktikken nyder Anders sin tid på Østerbro, hvor han bor sammen med sin hustru og datter. I sin fritid dyrker han løb, styrketræning, golf og padel tennis.

Det var en fornøjelse at være en tur forbi briksen hos Anders i Kiropraxis. Med en låst skulder og nakke, fik han gjort underværker og i mit tilfælde kunne det klare med 2 aftaler. Efter at have fortalt hvad jeg oplevede af smerter, fik jeg en udførlig illustreret beskrivelse, så jeg vidste hvordan behandlingen ville komme til at foregå...

Læs resten af anmeldelsen på Anders her.