Anders Koza

Anders er uddannet kiropraktor (Cand. Manu.) ved Syddansk Universitet i januar 2020.

Han har siden arbejdet som kiropraktor ved Kiropraxis.

Anders Koza

Kiropraktor

Anders er uddannet kiropraktor (Cand. Manu.) ved Syddansk Universitet i januar 2020. Han har siden arbejdet som kiropraktor i Kiropraxis. 

Under sin uddannelse

Uddannelse:

Han har under sin uddannelse opnået særlige kompetencer inden for diagnosticering, undersøgelse og behandling af muskel- og skeletlidelser i hele kroppen, samt opnået flotte resultater indenfor kommunikation og patienthåndtering ud fra den bio-psyko-sociale model.

Anders’ behandling består af ledmanipulationer, muskel- og senebehandling samt relevant øvelsesterapi.

Anders har skrevet speciale indenfor multidisciplinær praksis i sportens verden. Således har han dygtiggjort sig i at tilpasse forløbet til den enkelte patient og inddrage andre behandlere i hele Kiropraxis’ multidisciplinære team, for at sikre hurtig og sikker fremgang i forhold til problemstillingen.

 

Dygtiggørelse efter Uddannelse:

Anders har, udover de mere almindelige ryg- og ledproblematikker, fokus på videreudvikling og efteruddannelse i relation til:

– Hovedpiner

– Kæbeproblematikker

– Røntgen

– Stress og kroniske smerter

Ved siden af Kiropraktik:

Anders bor på Østerbro sammen med sin hustru. Han løber og styrketræner, samt spiller golf og padeltennis i sin fritid.

Det var en fornøjelse at være en tur forbi briksen hos Anders i Kiropraxis. Med en låst skulder og nakke, fik han gjort underværker og i mit tilfælde kunne det klare med 2 aftaler. Efter at have fortalt hvad jeg oplevede af smerter, fik jeg en udførlig illustreret beskrivelse, så jeg vidste hvordan behandlingen ville komme til at foregå...

Læs resten af anmeldelsen på Anders her.