Stefan Sant-Lindstam

Stefan er uddannet kiropraktor (Cand. Manu.) ved Syddansk Universitet, Odense i 2016.

Stefan Sant-Lindstam

Kiropraktor

Stefan er uddannet kiropraktor (Cand. Manu.) ved Syddansk Universitet, Odense i 2016. Han har arbejdet og udvidet siden kompetencer på flere forskellige klinikker rundt om i landet inden han i juni 2020 er blevet en del af Kiropraxis’ team. 

Han er bl.a. efteruddannet i:

  • Kurser indenfor behandling og undersøgelse af spædbørn og børn
  • Kurser i behandling af fødder og skuldre
  • Prolaps forløb og håndtering.
  • Medicinsk akupunktur
  • Smerte og stress håndtering

’Passionen for at hjælpe er det der driver mig i mit arbejde. Jeg sætter personligt stor værdi i at have diversitet i mit teknik valg, da forskellige problemer og personer kræver forskellige løsninger. Det er vigtigt for mig at afmystificere, forklare og give patienter redskaber til selvhjælp’.

Stefan bruger klassiske kiropraktiske ledmanipulations- og muskelbehandlings-teknikker, kombineret med en høj grad af patient undervisning der giver patienten redskaberne til at forstå sine udfordringer og bearbejde dem. Han behandler børn og voksne i alle aldre. Forskellige patienter har forskellige behov og behandlingen er skræddersyet herefter. Er der tale om tilbagevendende problemer, kan et underliggende problem kræve en helhedsorienteret håndtering, som ikke bare fokuserer på fravær af symptomer, men på at styrke fysik og mental sundhed.

Fra rusten havelåge til vårhare på 20 minutter. Jeg går regelmæssigt hos kiropraktor Stefan Lindstam, og jeg er yderst tilfreds med behandlingen. Lige meget hvor spændt og fastlåst jeg er, når jeg kommer, får Stefan det løsnet og blødt op, og givet mig ny energi...

Læs resten af anmeldelsen på Stefan her.