Kontakt

Træning og rehabilitering

Fysisk træning og rehabilitering i Kiropraxis

Som du kan læse på siden ’Om os’ er et komplet behandlingsforløb en væsentlig del af vores vision. Det er helt individuelt hvad der er komplet. Det afhænger af den enkeltes problematik og målsætning.

Vi har i Kiropraxis et omfattende trænings- og rehabiliteringstilbud, da de fleste patienter i klinikken opsøger os på grund af lidelser i bevægeapparatet. Lidelser man gerne vil af med og lidelser som man gerne vil undgå kommer igen.

Komplette behandlingsforløb en væsentlig del af vores vision

For lidt bevægelse og forkerte belastninger er de hyppigste årsager til lidelser i bevægeapparatet. Derfor vægter vi den fysiske træning og kvaliteten af den fysiske træning så højt. Har du været ude for en decideret skade er rehabilitering ligeledes essentiel for at genskabe normal funktion i nervesystemet og muskel-skeletsystemet.

Træning er ikke bare træning. Typen af træning og kvaliteten af den træning du laver, kan være helt afgørende for udbyttet. Har du brug for fleksibilitet, er det helt basal aktivering af din core-muskulatur eller har dit nervesystem glemt hvad der er naturlig og korrekt bevægelse?

Som behandlere i Kiropraxis kan vi vejlede dig i forhold til hvad der er mest relevant for dig og som patient har du tilbuddet om at prøve vores forskellige holdtræningstilbud gratis.

På denne side har du mulighed for at informere dig og se hvad vi tilbyder. Har du brug for yderligere information så kontakt din behandler eller skriv en mail på info@kiropraxis.dk.


Mandag

Theresa Scheel underviser i funktionel træning:

  • 16.00 – 17.00
Tirsdag

Piyana Pommer underviser i Yoga

  • 17.45 – 19.15 – Blandede hold
  • 19.30 – 21.00 – Blandede hold

Jonas Vinstrup underviser i funktionel træning

  • 17.30 – 18.30 – Blandede hold (begynder/øvede)
Onsdag

Livia Buda underviser i Yoga

  • 17.15 – 18.30 – Blandede hold
Torsdag

Theresa Scheel underviser i funktionel træning:

  • 08.30 – 09.30

Kontakt

Kiropraxis.dk
Lyngbyvej 43
2100 København Ø
T: 40 70 40 70

M: info@kiropraxis.dk

Telefontid for tidsbestilling fra 8:00-18 alle hverdage, og lørdag 9-13

Afbud skal meldes senest dagen før inden kl. 15.

Find os

Følg os

Nyhedsbrev

Kiropraxis sender løbende nyhedsbreve - tilmeld dig her: