Michael Beck, organisk terapeut og zoneterapeut er tilbage i Kiropraxis

Michael Beck

Sommerferien er ved at gå på hæld, og vi er glade for at kunne fortælle, at Michael Beck er tilbage i Kiropraxis efter nogle år i ’friheden’ ????????

Han begynder d. 13. August, og er foreløbig i klinikken 2 dage om ugen.

Michael er 45 år, FDZ uddannet reflekszoneterapeut & Massør siden 2002. Han har tidligere arbejdet i Kiropraxis fra 2002-2015. Michael har bl.a. uddannelse som:

  • Organisk Manuel Terapeut & Kropsterapeut (her behandles bl.a. med behandlingsteknikker som neuro-muskulære-teknikker, acupressur, bindevævsteknik, shiatzu, muskulær reflekszoneterapi, led-mobilisering o.a., og som også indeholder psykologiske, Psykoterapeutiske og emotionelle aspekter) En behandlingsteknik som minder meget om det, som man i dag kender som BSDS (Body Self development System).
  • Intuitiv Terapeutisk Samtale & Coaching
  • Clairvoyant, Healer & Spirituel Rådgiver (Har I perioden fra 2015 til nu drevet skole for clairvoyance, medieskab, Intuition & Personlig udvikling).
  • Tantrisk Terapeut & Behandler.

Michael har de sidste 7 år arbejdet tæt sammen med shamaner, spirituelle lærere og musikere fra hele verden, og har igennem det gennemgået en dyb transformerende personlig udvikling. Han har organiseret og holdt kurser, foredrag, workshops og faciliteret andet ceremonielt arbejde i Danmark og udlandet.

I Kiropraxis kommer Michael til at tilbyde:

  • Zoneterapi, Massage & Organisk Manuel Terapi (behandlinger af 1 times varighed)
  • Procesorienteret Intuitiv Terapeutisk samtale & Coaching (sessioner af 1 1/4 times varighed)

Vi er glade for at have Michael tilbage som en del af vores team og behandlingstilbud igen