Stort forskningsprojekt om ‘ondt i ryggen’

Stort forskningsprojekt viser, at ondt i ryggen skal behandles med kiropraktik, træning og fysioterapi frem for medicin og operation.

– Vi har brugt mange år på at fortælle vores rygpatienter, at de skal passe på deres ryg, at den er svag, men faktisk er ryggen stærk og kan holde til meget mere, end vi tror. Og hvis den ikke er så stærk, så kan man gøre den stærk. Løsningen er ikke at indtage medicin i mange år. Det siger Jan Hartvigsen, der er professor på Institut for Idræt og Biomekanik på Syddansk Universitet.

Det synes vi egentlig ikke at der er noget nyt i. I Kiropraxis baserer vi vores behandlinger på forskning og egne erfaringer, og vi mener, at kombinationen mellem manuel behandling og den korrekte type træning er vejen frem mod et smertefrit liv.

I Kiropraxis tilbyder vi funktionel træning som et supplement til behandling. Vores funktionelle træning er baseret på ’best practice’ og nyeste forskning, og fungerer som små hold eller individuel træning, hvor der tages hensyn til netop dine behov. Hvis du har lyst til at prøve om det er noget for dig, kan du komme forbi til en gratis prøvetime hos vores dygtige fysioterapeut og træner Troels Seeberg.

Du kan læse hele artiklen fra DR her og læse mere om vores funktionelle træningshold her.