The Art of Breathing – Åndedræts workshop med Dominique Lonchant

Åndedrætsmesteren og yoga-ikonet Dominique Lonchant gæster igen Kiropraxis, denne gang d. 06.09, 08.09, 09.09 og d. 11.09.

Naturlig og harmonisk vejrtrækning er en grundlæggende forudsætning for vores helbred, både mentalt, fysisk og for at vores organer kan fungere som de skal. Flertallet af os trækker imidlertid ikke vejret optimalt, blandt andet på grund af tidligere skader, negativ miljømæssig påvirkning og livsstil. Derfor vil mange have overraskende stor glæde af Dominiques teknikker, som han vil undervise og instruere i på workshoppen.

Dominique er en af de sjældne mestre i ’The Art of Breathing’ og et menneske med mange evner. Han har udviklet sine unikke respirationsteknikker siden 1979, hvor han specialiserede sig i Pranayama Yoga og har siden rejst verden rundt som underviser. Dominique er kendt verden over som åndedrætsmesteren, og har udgivet adskille bøger. I øvrigt er han manden bag mange Hollywoods stjerners personlige succeser. Dominique har blandt andet undervist Elisabeth Hurley, Hugh Grant, Alain Delon, Karen Mulder, Robert Redford, Jim Carrey m.fl.

Workshoppen varer 3 timer og inkluderer instruktion og undervisning i forskellige øvelser, som normaliserer vores vejrtrækning og udvider vores bryst. Undervejs vil der også blive serveret lidt frugt og vand, som kan nydes i de små pauser. Da workshoppen maksimalt kan rumme 9 deltagere, er der rig mulighed for at Dominique kan tilpasse undervisningen og teknikkerne til dine individuelle behov.
Den efterfølgende vedligeholdelse kræver en minimal indsats, og Dominique vil stille materiale til rådighed for dig.

Har du været på Dominiques workshop i Kiropraxis før, får du 20% rabat. Kommer I 2, får den ene 20% rabat. Er det første gang er prisen kr. 900,-.

Tidspunkterne er:

  • d. 06.09, kl. 18.15-21.15
  • d. 08.09 kl. 10-13
  • d. 09.09 kl. 10-13
  • d. 11.09. 18.15-21.15

Hvis du er interesseret i at deltage, så anbefaler vi at du tilmelder dig allerede nu, da vi førhen har oplevet at holdene blev udsolgt. Tilmeldingen skal ske ved henvendelse til sekretæren på tlf.: 4070 4070 eller på mail: info@kiropraxis.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en formiddag/aft i åndedrættets tegn!