Workshop med åndedrætsmesteren Dominique Lonchant

Kiropraxis tilbyder igen workshop med åndedrætsmesteren og yoga-ikonet Dominique Lonchant, denne gang d. 19.2.18 – 25.2.18.

Naturlig og harmonisk vejrtrækning er en grundlæggende forudsætning for vores helbred, både mentalt, fysisk og på organ-niveau. Da flertallet af os faktisk ikke trækker vejret optimalt vil mange have overraskende stor glæde af Dominique’s teknikker. I særdeleshed sportsudøvere, sangere, mennesker med stress og luftvejslidelser.

Dominique er en af de sjældne mestre i ’The Art of Breathing’ og et menneske med mange evner. Han har udviklet sin unikke respirationsteknik siden 1979, hvor han specialiserede sig i Pranayama Yoga og har siden rejst verden rundt som underviser. Dominique er kendt verden over som åndedrætsmesteren, har udgivet adskille bøger og er i øvrigt manden bag mange Hollywoods stjerners personlige succeser. Af dem der har brugt Dominique, kan bl.an. nævnes Elisabeth Hurley, Hugh Grant, Alain Delon, Karen Mulder, Robert Redford, Jim Carrey m.fl

Dominique har flere gange tidligere gæstet Kiropraxis med stor succes og vi er begejstrede over at have ham tilbage så også du kan få glæde af hans teknikker..

Workshoppen varer 3 timer og inkluderer instruktion og undervisning i 15 forskellige øvelser, som normaliserer vores vejrtrækning. Efterfølgende kræver vedligeholdelse en minimal indsats.

Har du været på Dominiques workshop i Kiropraxis før får du 20% rabat for de 3 timers workshop. Kommer I 2 får den ene 20% rabat. Er det første gang er prisen kr. 900,-.

Hvis du er interesseret så henvend dig til sekretæren (4070 4070 eller info@kiropraxis.dk) allerede nu for at sikre dig din plads. Du er naturligvis velkommen til at invitere en ven eller veninde med.
Skynd dig, da vi ønsker små hold med max. 9 deltagere, er der kun 36 pladser i alt og der er allerede mange som har forhåndsbooket.

Tidspunkter er:

• d. 19.2: kl 18-21
• d. 22.2: kl 18-21
• d. 24.2: kl 14-17
• d. 25.2: kl 11-14

Vi glæder os til at se jer.